Hvad siger mine kunder

“Vil bare lige fortælle dig, at du har de sejeste superkræfter. Efter vi var hos dig, var der en helt anden energi omkring ‘X’. Og skoledagene er efterfølgende bare gået rigtig godt . Og ‘X’ fortæller selv om gode dage. Inden besøget hos dig skulle vi hive et OK ud af ‘X’, når vi spurgte til, hvordan dagen var gået.”

- Anonym

“Jeg vil gerne igen sende mine varmeste anbefalinger af sted mod Healing by Lykke. Det er så fint, relevant og meget nærværende at komme hos Sandra. Og man er i de absolut bedste hænder hele vejen igennem.

- Anonym

“Sandra er en varm kompetent og empatisk behandler. Jeg blev mødt med varme og nærvær, og vi fik en lille snak før behandling på briksen, men også efter, hvor jeg fik nogle værktøjer at arbejde med. Jeg giver Sandra ~ Healing by Lykke min allervarmeste anbefaling.”

- Jette Øst

Efter længere tid med udtalt træthed og modløshed, opsøgte jeg Sandra. Vi aftalte at jeg skulle komme hver uge i ca 4-5 uger for at få et intensiv energiboost. Og det virkede allerede fra 1. Healing 🌟
Sandra er et varmt og kærligt menneske med hjertet på det rigtige sted, og med en passion for at hjælpe mennesker og dyr ❤️ Hun er utrolig dygtig og rammer spot on.
Så de varmeste og kærligste anbefalinger fra mig.
- Pia Ryltoft

"Få mere indre ro i kroppen.."